Etusivu » Kauneus » Skincity on ihonhoidon asiantuntija – ammattikosmetiikkaa ja henkilökohtaista konsultaatiota vaivattomasti verkosta
Sponsoroitu

Haluaisitko käyttää päivittäisessä ihonhoidossasi parhaiten juuri sinun ihollesi soveltuvia, korkealaatuisia ammattilaissarjoja? Tuotteita, jotka edustavat viimeisintä ihonhoidon teknologiaa, mutta joita ei välttämättä löydy käyttämäsi kauneushoitolan tai tavaratalon tarjonnasta? – Ratkaisu tähän on palveleva ihonhoitoklinikka netissä, Skincity.fi. 

Skincity on paljon enemmän kuin vain ammattikosmetiikan nettikauppa: se tarjoaa maksuttoman kosmetologipalvelun kaikissa ihonhoitoon ja valikoiman tuotteisiin liittyvissä asioissa. Palvelun ydin onkin asiakkaalle parhaiten sopivien, laadukkaiden ihonhoitotuotteiden löytäminen ammattilaisten avustuksella.

Skincity on perustettu Ruotsissa kahdeksan vuotta sitten ja saanut siellä suuren suosion. Palvelu keskittyy erityisesti ihonhoitoon ja valikoimasta löytyy myös laadukkaita meikkisarjoja.

– Skincityn huolella valitut tuotteet edustavat tutkittuja, tehokkaita ja tämän hetken edistyksellisintä ihonhoitoteknologiaa hyödyntäviä hoitolasarjoja. Mukana on myös luonnon- ja Korea-kosmetiikkasarjoja, kertoo Skincity Suomen maajohtaja Merja Paavolainen.

Skincityn valikoimaan kuuluu yli 50 ammattikosmetiikan tuotesarjaa, muun muassa Dermalogica, Medik 8, NeoStrata, Babor, Laura Mercier ja Paula’s Choice.

Tutustu kaikkiin tuotemerkkeihin!

– Skincityn asiakaspalvelijat ovat ihonhoitoon intohimolla suhtautuvia kosmetologeja. Syvällisen tuotetuntemuksen mahdollistaa työntekijöiden jatkuva kouluttautuminen.

Mietityttääkö sinua jokin asia tilaukseesi liittyen? Tervetuloa asiakaspalveluumme! 

Asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet analysoidaan tarkasti Skincityn kehittämän ilmaisen ihotestin avulla. Ihotesti on nopeasti ja helposti verkossa tehtävä ihoa ja ihonhoitorutiineja kartoittava monivalintakysely. Kosmetologi käy henkilökohtaisesti läpi ihoanalyysin tulokset ja antaa juuri sinulle räätälöityjä tuotesuosituksia. Asiakas voi halutessaan tilata suosituksista mieleisensä tuotteet. Ihotesti ei velvoita tai sido mihinkään.

Anna meidän auttaa sinua ihonhoidossa – tee ilmainen ihotesti!

Tilatut tuotteet toimitetaan ilmaiseksi 1–4 päivän sisällä tilauksesta, ja pääkaupunkiseudulla ilmaiseksi kotiovelle asti.

Next article