Etusivu » Kauneus » Palauta ihon kiinteys ja joustavuus – ilman pistoksia
Sponsoroitu

Hyaluronihapot vähentävät juonteita ja kasvojen ihon veltostumista. Fillerinan® sisältämän kuuden erilaisen hyaluronihapon avulla varmistetaan paras mahdollinen vaikutus ihon eri kerroksissa.

Jokainen tunnistaa ensimmäiset ikääntymisen merkit – iholle piirtyvät juonteet sekä poskipäiden ja huulten täyteläisyyden häviämisen. Hyaluronihappo on jo pidemmän aikaa ollut päivän sana kamppailussa pitää iho hyväkuntoisena mahdollisimman pitkään. Hyaluronihappoa on ihossa myös luontaisesti, mutta kehon ikääntyessä sen tuotanto vähenee.

VICURAn myynti- ja markkinointipäällikkö Lisbeth Rikard Brieghelin mukaan kiinteyttään menettävää ihoa voi pitää kosteutettuna ja joustavana juuri hyaluronihapon avulla.

– Kun cocktailiin lisätään vielä toinen ihon uusiutumista edistävä aktiiviaine Matrifull sekä ihoa tehokkaasti kosteuttava heksapeptidi, saadaan erittäin lupaavia tuloksia. 

Fillerina® sisältää kuutta eri molekyylikokoista hyaluronihappoa, mikä varmistaa tehoaineiden imeytymisen syvempiin ihokerroksiin.

– Ihosta tulee huomattavasti täyteläisempi. Samalla silenevät ne juonteet, joita aikaisemmin oli vaikea häivyttää ilman pistoksia, Rikard Brieghel sanoo.

Voiteet ylläpitävät täyteainehoidon vaikutusta 

Kahden viikon ajan käytettävä Fillerina® on ensimmäinen täyteainehoito kotikäyttöön. Rikard Brieghel korostaa sarjan päivä- ja yövoiteiden ylläpitävän tulosta. Fillerina®-silmänympärys- ja huulivoiteiden aktiiviaineet kosteuttavat huulia ja silmänympärysihoa antaen niille täyteläisyyttä samalla juonteita vähentäen.

– Kaikki sarjan tuotteet ovat saatavilla kolmena eri asteena, joista jokainen voi valita juuri omalle iholleen sopivan.

Uutuus – lisää täytettä huuliin! Fillerina® 932 -tuotesarja on uusi täyttövaikutuksen antava dermokosmeettinen geeli, joka sisältää patentoidun yhdistelmän yhdeksää hyaluronihappoa, kolmea kollageenimolekyyliä ja kahta elastiinimolekyyliä. Nämä aktiiviset ainesosat imeytyvät syvälle ihoon antaen näkyvän lopputuloksen ja pitkään kestävän vaikutuksen silmänympärysalueelle sekä suunympärysalueelle, jossa se lisää huulten täyteläisyyttä. Lue lisää: fillerina.fi

Next article