Etusivu » Kauneus » Kotisokeroinnilla silkkinen iho
Ihonhoito

Kotisokeroinnilla silkkinen iho

Sokerointi
Sokerointi
Kuva: Getty Images

Sokerointi on luonnonmukainen tapa poistaa ihokarvoja, joka onnistuu nyt myös kotona.

– Sokerointi on vuosituhansia vanha tapa. Se on kauneusperinne, jonka äidit opettavat tyttärilleen arabimaissa, kertoo Marja-Leena Kangasrääsiö.

Kangasrääsiö tutustui sokerointiin egyptiläisen miehensä kautta. Hän oppi sokeroinnin taidon ja huomasi, että  ihokarvojen määrä väheni olennaisesti. Samalla heräsi halu antaa mahdollisuus kotisokerointiin myös muille. Nyt Kangasrääsiö toimii Easy Sweet –vartalosokerituotteiden maahantuojana.

– Jokainen voi helposti oppia sokeroinnin taidon. Naisen elämä on nykyään kovin kallista – rahaa uppoaa ammattilaisten tekemien sokerointien lisäksi kynsi- ja ripsihuoltoihin. Kotisokerointi on edullinen tapa pitää itsestään huolta.

Vaikutukset näkyvät myös itsetunnossa

Kangasrääsiö kertoo, että palaute kotisokeroinnista on ollut positiivista ja ilahtunutta.

Karhea, höyläyksen jälkeinen sänki säärissä voi heijastella naisen itsetuntoon. Sängen takia voi olla vaikea tuntea oloa seksikkääksi tai naiselliseksi. Osalle asiakkaista sokerointi on tarjonnut ratkaisun tilanteeseen.

– On hienoa kuulla, kun joku kertoo olevansa onnellinen ja kokee itsensä viehättäväksi.

Kotisokeroinnilla saa ammattitasoisen lopputuloksen murto-osalla kauneushoitoloiden hinnoista. Ohjeet sokerointiin tulevat pakkauksen mukana. Opettelun tueksi on myös ohjevideoita, jotka löytyvät yrityksen nettisivuilta. Tarvittaessa Kangasrääsiö myös opastaa puhelimitse tai kotonaan aloittelevia sokeroijia. Opetuksesta saadut tulot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Pitkäkestoisia tuloksia luonnonmukaisesti

Kotisokerointiin tarkoitetut Easy Sweet -tuotteet ovat täysin luonnonmukaisia. Valmistuksessa on käytetty sokeria, vettä, sitruunahappoa sekä tuotteesta riippuen ruusu-uutetta, hunajaa tai oliiviöljyä.

Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

– Sokeroinnilla voi poistaa kaikki häiritsevät ihokarvat. Myös nuoret miehet käyttävät sokerointia esimerkiksi rintakarvojen poistamiseen.

Yhdestä 200 gramman purkista riittää useampaan sokerointikertaan. Noin 40 grammalla voi sokeroida niin kädet, kasvot, sääret, kainalot kuin intiimialueenkin.

– Sileä lopputulos tuntuu ja näkyy heti sekä kestää useita viikkoja.

Next article