Etusivu » Kauneus » Ihonhoitosarja, joka sopii aivan kaikille
Sponsoroitu

Sanni Jama

tuoteasiantuntija 

100 % luonnollinen, hypoallergeeninen, säilöntä-aineeton ja vegaaninen. Ranskalainen Novexpert on luonut monella tapaa ainutlaatuisen ihonhoito-sarjan.

Jokaisella ihotyypillä on omat ongelma-alueensa. Ranskalaisen Novexpertin kehittäjien, neljän arvostetun tutkijan ja tohtorin, tavoitteena oli kehittää ihonhoitosarja, joka sopii niistä jokaiselle.

Synteettisen kosmetiikan parissa aiemmin työskennelleiden kehittäjien tavoitteena oli luoda 100 prosenttisesti luonnollinen ihonhoitosarja, jonka tehokkuus vastaisi tavanomaisen, synteettisen kosmetiikan tehokkuutta etenkin ikääntyneen ihon hoidossa.

Novexpertin tuotteet ovat täysin säilöntäaineettomia, hypoallergeenisia ja vegaanisia. Tutkijat kehittivät niille muun muassa ainesosien geeliyttämiseen perustuvan, patentoidun säilöntämenetelmän, koska valmista ratkaisua ei ollut olemassa.

Novexpertin tuotteet ovat monella tapaa ainutlaatuisia. Tuotteilla on Ecosert-sertifikaatti ja ne ovat kosmeseuttisia, mikä tarkoittaa, että tuotteilla on sekä kosmeettista että farmaseuttista hyötyä iholle.

– Tuotteet myös huomioivat kaikki ihotyypit ja ne ovat turvallisia ja tehokkaita vaikkapa raskaana oleville ja imettäville äideille, tuoteasiantuntija Sanni Jama kertoo.

Kuusi tuotelinjaa

Novexpert-sarjassa on kuusi tuotelinjaa: C-vitamiini, Hyaluronihappo, Magnesium, Pro-Kollageeni, Pro-Melaniini ja Omega. Näistä Melaniini ja Omega koostuvat vain kahdesta tuotteesta, muut neljä ovat laajempia.

Sanni Jaman mukaan etenkin Magnesium-sarja sopii erinomaisesti suomalaiselle herkälle iholle. Pro-Kollageeni-sarjan tuotteet tehohoitavat puolestaan ikääntyvää ihoa ja C-vitamiini-sarjan kirkastavat ja kuorivat tuotteet toimivat hyvin päivittäisessäkin käytössä.

– Oma lempituotteeni on C-vitamiinisarjan buusteri, jonka antioksidanttinen vaikutus kestää iholla kahdeksan tuntia. Tuotteen ansiosta iho pysyy kirkkaana ja kimmoisana koko päivän.

Jama kehottaa kokeilemaan myös hyaluronihapposeerumia, jonka hyaluronipitoisuus on tuplasti vastaavia tuotteita korkeampi.

– Iho tarvitsee etenkin talviaikaan runsaasti kosteutusta ja lipidejä. Tippa hyaluronibuusteria aamuisin ja omegabuusteria iltaisin tekee iholle ihmeitä, hän vakuuttaa.

Tutustu Novexpert tuotesarjaan >>

Next article