Etusivu » Hyvinvointi » Ottaisitko hetken ihan vaan itsellesi?
Ihonhoito

Ottaisitko hetken ihan vaan itsellesi?

hemmottelu-spahetki
hemmottelu-spahetki

Laadukkaita tuotteita, ihanaa hemmottelua ja hyvin ansaittu hetki omaa aikaa – tässä neljä asiantuntevaa kauneushoitolaa, jotka tarjoavat laadukasta ja asiakkaan mukaan räätälöityä ihonhoitoa.

Hydra Facial, maailman kehittynein ihonhoitoteknologia. Iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti vain 30 min. Hoitoon sisällytetään ihon tarpeen mukaan kemiallista kuorintaa.

Zoner – kolmivaiheinen tehohoito. Radiofrekvenssi stimuloi ja vilkastuttaa soluaineenvaihduntaa ja auttaa aikuista ihoa kollageenituotannossa. Infrapuna parantaa kudoksen rakennetta ja ihon sävyä. Mesoporaatiossa elektronisten impulssien avulla syötetään tehoaineet syvälle. Molempia suositellaan sarjahoitona.

www.gloryforyou.fi | Runeberginkatu 4b, 00100 Helsinki, Mall of Tripla 5. kerros (asema) 00520 Helsinki

Senses Skin Care Center on pieni ja tunnelmallinen kauneushoitola Helsingin keskustassa. Räätälöimme kaikki hoitomme asiakkaan ihon, mielen ja kehon tarpeet kokonaisvaltaisesti huomioiden. Ammattitaitoiset ja koulutetut hoitajamme takaavat rentouttavat hoidot, joissa yhdistyvät puhtaat raaka-aineet, vanhojen kansojen viisaudet sekä innovatiivinen huipputeknologia.

Käytämme muun muassa Dermalogican tuotteita, jotka on valmistettu vain parhaista mahdollisista raaka-aineista, ja joiden pääperiaate on hoitaa ihon terveyttä. Dermalogica on sekä ihonhoidon ammattilaisten että kuluttajien ykkösvalinta maailmanlaajuisesti.

www.senses.fi | Sanomatalo 2 krs. Tekla Hultinin aukio 3 / Mannerheiminaukio 3, 00100 Helsinki

Kauneushoitola Delooksissa Helsingin keskustassa otamme ihonhoidon tosissamme. Kaikkea toimintaamme ohjaa pyrkimys korkeaan laatuun ja käytämme hoidoissamme vain tutkitusti luotettavia ja toimivia tuotteita. Asiakkaanamme olet tärkein – varaamme jokaista asiakasta varten runsaasti aikaa, ja kaikki hoitomme toteutetaan aina kunkin asiakkaan ihon yksilöllisten tarpeiden ja ominaisuuksien mukaan.

Ihonhoitosarjamme Massada tarjoaa laajan valikoiman uniikkeja hoitorituaaleja ja tehokkaita ihonhoitotuotteita. Sarjan korkealaatuiset tuotteet perustuvat luonnon raaka-aineiden ja bioteknologian ainutlaatuiseen yhdistelmään.

www.delooks.fi | Pieni Roobertinkatu 4-6, 00130 Helsinki

Kauneushoitola Villi Vaniljan kosmetologit ovat myös parturi-kampaajia, joten asiakkaillemme tarjoutuu mahdollisuus kokonaisvaltaiseen kauneuspalveluun.

Käytössämme on Exuviance-happokuorintasarja sekä uusin Dermapen 4-mikroneulauslaite. Mikroneulauksen ja happokuorinnan yhdistelmällä saavutetaan erittäin hyviä tuloksia niin aknen, erilaisten arpien kuin kuivan ja veltostuneen ihon hoidossa. Dermapen-hoitojen tueksi löydät meiltä myös DP Dermaceuticals -tuotteet, jotka tukevat tehokkaasti ihon mikroneulaushoitoprosessia hoidon aikana sekä sen jälkeen.

www.villivanilja.fi | Pohjoinen makasiinikatu 6, 00130 Helsinki

Next article