Etusivu » Hyvinvointi » Likkojen Lenkki – liikuntaa ja viihdettä naisille jo vuodesta 1989
Liikunta

Likkojen Lenkki – liikuntaa ja viihdettä naisille jo vuodesta 1989

Jo 30 vuoden ajan järjestetty Likkojen Lenkki on yksi Suomen suurimmista liikuntatapahtumista, mutta ennen kaikkea hyvän mielen tapahtuma ilman suorituspaineita, ajanottoa ja ryppyotsaista suorittamista.

– Meille naiset tulevat viihtymään samanhenkisessä seurassa ja nauttimaan liikunnan tuomasta energiasta ja hyvästä olosta – tätä edesauttaa lukuisien eri liikuntavaihtoehtojen lisäksi myös kohderyhmään sopivat esiintyjät, kuten ensi toukokuun tapahtumassa Anssi Kela sekä Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys, kertoo tapahtuman perimmäisestä luonteesta tapahtumapäällikkö Niina Seppänen tamperelaisesta Tapahtumatuotanto Voltista.

Yhdelle hyvän mielen tuova asia on juoksu, toiselle puolestaan rauhallinen kävely ja rupattelu samalla ystävän kanssa ja kolmas haluaa tutustua Tampereeseen vuoden 2018 uutuuden Rock The City -kaupunkiseikkailun merkeissä. Tämä kaikki on mahdollista Likkojen Lenkillä ja vielä kun mukaan lisätään tapahtuma-alueella ohjatut liikuntatunnit kuten tanssillinen BodyJam ja kehonhuoltotunti, löytyy vaihtoehtoja jokaiselle.

– Juuri eri liikuntamuotojen moninaisuus on yksi tekijä, joka erottaa Likkojen Lenkin monista muista liikuntatapahtumista, kertoo Niina.

– Tapahtuman peruspalvelut ja ohjelma ovat kaikille yhteisiä monipuolisesta Tapahtumatorista myynti- ja esittelypisteineen lavaohjelmaan, jota ovat tarjonneet viime vuosina muun muassa Lauri Tähkä, Elastinen, Juha Tapio, Anna Puu sekä Pete Parkkonen, mutta itse liikuntamuodossa ja sen vaativuudessa pääsee jokainen tuunaamaan itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon, muistuttaa Niina.

Pilkettä silmäkulmaan sekä karnevaalihenkeä päivään tuovat muun muassa perinteinen Paras Puku -kilpailu, johon osallistuukin vuosittain satoja naisia, sekä tänä vuonna Tapahtumatorille Ratinanniemen festivaalipuistoon pystytettävät aktiviteettipisteet kuplapallosta sumopainiin. Ilta jatkuu, luonnollisesti, Tampereen kesäterasseilla sekä jatkobileissä Tampereen Viihdemaailma Ilonassa.

– Likkojen Lenkki on tulossa jälleen lauantaina 18.5. kello 11.30–18.00 Tampereella, Ratinanniemen festivaalipuistossa, ja odotamme mukaan noin 7 000 hyväntuulista ja energistä naista, hymyilee Niina.

Ennakkoilmoittautumismaksu on voimassa hintaan 38 e maaliskuun loppuun saakka, mutta myös myöhemmin keväällä pääsee mukaan – lisätietoa: likkojenlenkki.fi ja Facebookista.

Next article